Kiosk - Natuurbad de Zandpol

Over Kiosk Natuurbad Zandpol

Aan de rand van het Natuurbad in Zandpol, vindt u onze kiosk, waar in de zomerperiode koffie, snacks, snoep, ijs en frisdrank verkrijgbaar zijn. Sinds kort verkopen we ook menuschotels en tapas. We hebben speelgoedrekken waar u zwembandjes, snorkels, zwemkleding en andere strandspulletjes kan vinden.

Bij mooi weer kunt u op ons sfeervolle terras, of op de vele picknickbanken, ultiem genieten van een kop koffie (of iets anders) met uitzicht over het zwembad.

Elke woensdagmiddag (buiten de zomervakantie) is er van 13.00 - 17.00 euromiddag. Tijdens deze middag kunt u een patat, frikandel, kroket of kaassouflé (zonder saus) kopen voor maar 1 euro. Kortom, een leuk en betaalbaar dagje uit voor uw gezin!

Vanaf begin april tot eind september zijn wij dagelijks van ongeveer 11.00 t/m 19.00 uur geopend, afhankelijk van de drukte en van het weer.

Graag tot ziens!

Jan & Joke

Volg ons op facebook: facebook.com/kiosknatuurbadzandpol

Menukaart 2019

Menukaart 2019

Klik op de menukaart om hem te vergroten.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Kinderfeestjes

Het is mogelijk om uw kinderfeestje bij onze kiosk te houden. Wij kunnen u diverse arrangementenaanbieden, bijvoorbeeld:

- Zakje snoep
- Zakje patat majo en 1 frikandel, kroket of kaassouflé
- Onbeperkt ranja
- IJsje

Voor slechts € 10,00 per kind.

Uiteraard is het ook mogelijk om andere wensen met ons te bespreken. Komt u hiervoor langs op onze kiosk of bel naar: 06-28391867.

Over Zwembad de Zandpol

Recreeren in een van de schoonste plassen van Drenthe. Gratis entree en gratis parkeren en voorzien van alle faciliteiten. Het bad is openbaar dus altijd geopend.

Adres zwembad

Natuurbad de Zandpol

Middenweg 120

7844 KV Veenoord

Telefoonnummer: 06-36141850

E-mail: zandpol50@gmail.com

Search